NETWORKER ќе ги претвори твоите проблеми во можности

Веројатно си запознал човек кој за кратко време успеал да ти најде решение за проблем што долго време си го имал. Таквиот човек секогаш е спремен да ти помогне - или ако не може лично, познава некој што може.
 
Тимот на Networker, реши да го издигне ова на ниво на професија, преку вмрежување со соодветните луѓе, финансиски институции, партнери и заедници со взаемни интереси.
 
Потрошувачкото општество и брзите трендови наметнаа темпо кое е тешко да се следи. Обичните луѓе останаа заглавени во минуси на картици и кредити за нешто што е тренд да се поседува. Претприемачите мотивирани да направат нешто, преплавени се со море од информации и потенцијални бизнис можности, но не знаат од каде да почнат. Постоечките компании пак, не знаат како да се прилагодат на трендовите и да ги искористат новите потрошувачки навики за експанзија на бизнисот.
 
Важноста од личност која ги има контактите и која може да те води низ сите чекори од процесот на креирањето на твојот личен финансиски план, лансирање на бизнис идеја или решавање на бизнис предизвик е поголема од било кога.
 
Затоа го креиравме Networker.
 
Основачите на Networker, Сања Митровска и Славе Ангелов, создадоа тим кој има задача да го трансформира начинот на кој луѓето и бизнисите се соочуваат со тековните предизвици.
 
Networker е дизајниран да посредува помеѓу потребите и интересите на засегнатите страни. За оние со финансиски предизвици правиме финансиски план кој ја вмрежува финансиската реалност на клиентите со понудата на финансиски продукти на пазарот. За бизнис ентузијастите покрај креација на бизнис моделот и процесот на основање на компанија, правиме вмрежување со инвеститорите и клиентите продавајќи ја нивната бизнис идеја. Веќе постоечките бизниси ги вмрежуваме со потенцијални инвеститори, партнери, клиенти и финансиски институции со цел оптимизација на трошоците, дигитализација на процесите и експанзија на бизнисот.
 
„Веруваме дека не постои проблем што не може да прерасне во можност. Тука сме за да ги мотивираме, вмрежиме и водиме луѓето во наоѓање решенија преку истражување на креативни начини за соочување со предизвиците. Услугите кои ги нуди Networker ќе бидат бесплатни за корисниците. Веруваме во создавањето на една високорастечка заедница, која ќе биде фокусирана на целосно искористување на можностите“
 
Се гледаме во Networker! Советувањето е бесплатно, исто како и кафето. :) Закажете средба тука >> https://www.networker.mk/

КАТЕГОРИИ

Популарни тагови