Аплицирајте за учество на ICT/Cluster SME Mission

ICT/Cluster SME Mission е 4-дневна конференција која ќе се одржи од 19-22 ноември во Јокохама, Јапонија, каде ќе имате можност да учествувате на саем за вградени технологии и internet of things. Компаниите ќе имаат можност да се презентираат со сопствен штанд, да воспостават соработка со интернационални компании за трансфер на технологии и истражување, како и да учествуваат на еднодневен настан за вмрежување преку Б2Б средби.

Учеството на конференцијата е бесплатно, а сите заинтересирани компании ќе имаат можност да аплицираат за грант од 600 евра за учество на саемот.

Краен рок за апликација: 20 јуни 2019

Повеќе детали: www.eu-japan.eu/events/ict-cluster-sme-mission

КАТЕГОРИИ

Популарни тагови