GP Bullhound: 2019 Technology Predictions

12-та година по ред, Извештајот за технолошки предвидувања на GP Bullhound ги предвидува десетте трендови за кои се верува дека ќе ја дефинираат технологијата во наредната година.

Од „Smart Retail“ и „ Last Mile Delivery“ до „Blockchain“ и вештачката интелигенција, се анализираат сегашноста, блисзината и иднината на глобалниот технолошки сектор, се мапираат трендовите и иновациите наменети да го водат растот во следните неколку месеци и години.

Целосниот извештај погледнете го на следниот линк:

https://www.gpbullhound.com/research/technology-predictions-2019/

КАТЕГОРИИ

Популарни тагови