Повик за учество на 7-дневен тренинг за иновациски менаџмент

Фондација Претприемачки Сервис за Млади во рамките на проектот „Јакнење на конкурентноста на малите и средни претпријатија преку подобрена поддршка за иновации“, финансиран од Европската Унија, објавува повик за учество на 7-дневна тренинг програма за иновациски менаџмент, базирана на содржината на онлајн курсот за иновациски менаџмент.

Сите заинтересирани студенти, фирми и бизнис консултанти се поканети да земат учество на тренингот кој ќе се одржи во два термини:
 
  • 21.01.2019 – 29.01.2019 (09.00 – 11.00 часот) или
  • 31.01.2019 – 08.02.2019 (09.00 – 11.00 часот)
Во рамките на тренингот учесниците ќе имаат можност да се здобијат со знаење од областа на креативноста, генерирање и селекција на бизнис идеи, иновативност, иновациски модели, процеси итн.
 
Обучувачи: Проф. д-р Радмил Пoленаковиќ и доц. д-р Драган Шутевски
 
Целна група: студенти, фирми и бизнис консултанти
 
Локација: ПСМ Фондација (ул. 16та Македонска Бригада, бр. 13б, 1000 Скопје)
 
Регистрација: 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScaKGpAHehDFokJB5A1nLs8ITKEPWMrBAqB-aT6tnD-fytnGQ/viewform

Агенда достапна: ОВДЕ
 
Линк до курс за иновациски менаџмент:  http://pretpriemacedu.mk/?p=1
 
 
За повеќе информации:
 
Елена Тимчева
elena_timcheva@yes.org.mk
Тел: 02 3 103 660
 

КАТЕГОРИИ

Популарни тагови