Повик за учество на 5-дневен тренинг за иновации (за студенти)

Фондација Претприемачки Сервис за Млади во рамките на проектот „Јакнење на конкурентноста на малите и средни претпријатија преку подобрена поддршка за иновации“, финансиран од Европската Унија, објавува повик за учество на студенти на 5-дневен тренинг за иновации во периодот од 31 јануари до 6 февруари 2019 година.
 
Во рамките на тренингот ќе бидат вклучени теми за иновативноста и креативноста, како се генерираат и селектираат бизнис идеи, како се развиваат иновативни идеи и процеси и сл. како и презентација на бизнис моделот Canvas.
 
Регистрација за учество на следниот линк:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScaKGpAHehDFokJB5A1nLs8ITKEPWMrBAqB-aT6tnD-fytnGQ/viewform
 
Обучувачи: Проф. д-р Радмил Пoленаковиќ и доц. д-р Драган Шутевски
 
Целна група: Студенти
 
Време и Локација: ПСМ Фондација (ул. 16та Македонска Бригада, бр. 13б, 1000 Скопје) – 12:00 – 14:00 часот.
 
Агенда достапна:  ОВДЕ
 
Детали за учество: Бесплатно
 
 
За повеќе информации:
 
Елена Тимчева
elena_timcheva@yes.org.mk
Тел: 02 3 103 660

КАТЕГОРИИ

Популарни тагови