Онлајн изложба на прекрасни графички креации

Онлајн изложба на прекрасни графички креации - резултат од конкретната работа на учесниците на обуката за Графички дизајн одржана во период октомври – ноември 2016 година!
Целта на изложбата е да се промовираат првите дела на дизајнерите и нивните портфолиjа во пошироката јавност.
Обуката беше организирана од страна на ПСМ Фондација, а ја водеше искусниот предавач Ратко Мирчески.
Благодарност за сите учесници за трудот, посветеноста и првите успешни дела!

Погледнете ја целосната изложба овде.
 

КАТЕГОРИИ

Популарни тагови