Швајцарската фирма ALG Store вработува софтвер девелопери

Застапништвото на ALG Store (alg-store.com) во Македонија, објавува оглас за вработување за 2 отворени позиции.

Работно место / позиција: Софтвер девелопер

Степен на стручна подготовка: високо стручно образование

Потребни квалификации:

  • Повеќе од 2 години работа со PHP и MySQL Development;
  • Искуство во работа со HTML, HTML DOM Мanipulation и CSS;
  • Искуство во работа со JavaScript;
  • Искуство во работење со Angular е плус;
  • Искуство во работа со JQuery.

ALG Store нуди динамична и мотивирачка работна атмосфера во мал и компактен тим, можности за брзо напредување и соработка со интернационални експерти. Плата по договор.

Заинтересираните кандидати може да ги испратат своите професионални биографии на контакт e-mail:  info@alg-store.com.

КАТЕГОРИИ

Популарни тагови