Оглас за вработување како управител на кол центар

Среда, 29 Јуни 2016

„Теледискоунт“ Дооел Скопје е кол центар кој се занимава со маркетинг услуги и врши продажба на производи на природна база. Отворена е работна позиција: управител – менаџер.

Опис на задачите:

 • Административни работи и координација во зависност од потребите на кол центарот;
 • Контрола на квалитет и контрола на ефикасност на операторите;
 • Анализа на статистички податоци и изготвување на извештаи;
 • Организација на внатрешна комуникација во кол центарот;
 • Почитување на стандардите на компанијата.

Потребни квалификации:

 • Одлично познавање на англиски јазик (пожелно и руски);
 • Работа со компјутери (word, excel);
 • Работа под притисок;
 • Аналитички ум;
 • Искуство како раководител;
 • Искуство со деловна комуникација и поднесување на извештаи;
 • Адаптација кон различни побарувања.

Испратете ја вашата биографија (CV) на англиски најдоцна до 08.07.2016 на е-маил:  a.gavrikov@calleraltd.com.

КАТЕГОРИИ

Популарни тагови