„ Вклучете се во бизнисот, бидете креативни и бидете наградени за тоа!“

Мартин Киселички е предавач на факултетот за бизнис економија, помлад истражувач на институтот за бизнис економија и работи како научен соработник на економски факултет. Проследете го интервјуто и дознајте повеќе за еден од актуелните проекти на факултет за бизнис економија – Brainthunt.mk, што претставува, како е дојдено до оваа идеја и како може да се учествува? Споделува и со кои предизвици се соочиле на почетокот, што претставува креативноста и на која креативна личност и се восхитува најмногу.

КАТЕГОРИИ

Популарни тагови