Дата: 16.02.2021 – 17.02.2021
 
Не пропуштајте шанса да разговарате директно со идниот деловен партнер!
 За кого се наменети б2б состаноците:
Б2Б состаноците се наменети за претприемачи и организации, компании кои имаат синџир на снабдување, производители,  услужни компании, консултанти, компании во секторот на градежништво и продажба на електрична енергија, услуги, опрема, материјали.
 
Зошто да се учествува:
  • Претходно договорени средби со избрани потенцијални партнери
  • Можности за иницирање на меѓународна соработка
  • Размена на искуства со компании од Полска и европски земји
  • Состаноци и размена на мислења со експерти од индустријата
  • Воспоставување на технолошка и деловна соработка
  • Поддршка за проширување на меѓународен пазар
  •  Пристап до знаење за нови технологии и решенија
 
Учеството на виртуелниот настан вклучува:
  • Персонализиран распоред на состаноци (претходно договорени 20-минутни онлајн еден-на-еден состаноци)
  • Информативен пакет обезбеден на денот на настанот
  • Деловна помош од партнерите на Enterprise Europe Network пред, за време и по настанот.
 
Како да се регистрирате: https://ii-solar-energy-business-mixer.b2match.io/home 
Состаноците ќе се одржуваат виртуелно и ќе бидат договорени однапред преку оваа веб-страница.
Учеството на настанот не се наплаќа. 
 

Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk
Телефон: +389 (0) 2 3108891