Дата: 26.04.2021 – 30.04.2021
 
Следејќи ги стапките на претходните успешни настани за модната индустрија под името „Fashion Match“, Enterprise Europe Network (EEN) со задоволство ве поканува на првиот настан посветен на модните синџири за снабдување, производствените и текстилните компании.
Ве покануваме да бидете дел од овој настан и неговите возбудливи работилници, предавања, дискусии, како и натпревари, што треба да се одржат од 26ти до 30ти април 2021 година.
Fashion Match Supply се фокусира на млади претприемачи во меѓународната мода, добавувачи и логистика.
 
Теми кои ќе бидат адресирани:
 • Модни синџири за снабдување
 • Производство
 • Е-трговија и логистика
 • Одржливо производство на текстил
 
Настанот е наменет за:
 • Модни дизајнери/стилисти
 • Производствени компании
 • Трговија на мало, дистрибутери, агенти за продажба
 • Продавници за мода, платформи за е-трговија
 • Добавувачи на текстил
 • ПР агенции
 • Маркетинг и деловни консултанти
 • Универзитет/институција за истражување и развој во потрага по нови партнерства
 
Топ 5 цели за да го направите вашиот престој успешен:
 • Запознајте ги партнерите и клиентите
 • Откријте нови производи и услуги
 • Подгответе набавки или проекти
 • Запознајте нови добавувачи
 • Добијте информации за најновите трендови
 
Како да се регистрирате: https://fashion-match-supply-2021.b2match.io/
Состаноците ќе се одржуваат виртуелно и ќе бидат договорени однапред преку оваа веб-страница. Учеството на настанот не се наплаќа. 
 
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk
Телефон: +389 (0) 2 3108891