Дата: 12.04.2021 – 15.04.2021
 
Согласно новонастаната ситуација со пандемијата, настанот за вмрежување Technology & Business Cooperation Days 2021 ќе биде организиран како онлајн настан за вмрежување. На тој начин билатералните состаноци организирани во рамките на овој настан ќе бидат реализирани преку состаноци со видео користејќи онлајн платформа. Нема потреба од дополнителен софтвер, само ажуриран веб прелистувач, микрофон и веб-камера.
 
Не ви треба дополнителен софтвер, само ажуриран веб прелистувач, микрофон и веб-камера.
 
Фокусот на  овој настан е на:
  • Индустрија 4.0 и паметни решенија
  • Енергетски ефикасни технологии за производство
  • Одржлива енергија и мобилност
  • Алатки за мерење
 
Искористете ја шансата да создадете иновација! Стекнете нови можности и конкурентни предности преку истражување и развој и технологија, како и деловна соработка.
 
Зошто да учествувате:
  • Проширете ја вашата меѓународна соработка
  • Запознајте потенцијални деловни партнери
  • Иницирајте прекугранични контакти и соработки
  • Пред-договорени 30-минутни состаноци
 
 
Како да се регистрирате: https://technology-business-cooperation-days-2021.b2match.io/
Состаноците ќе се одржуваат виртуелно и ќе бидат договорени однапред преку оваа веб-страница.  
Учеството на настанот не се наплаќа. 
 

Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk
Телефон: +389 (0) 2 3108891