Дата: 15.04.2021
Виртуелни средби лице в лице - новиот начин за успешно деловно работење!
 
EENGINEX, инженерскиот настан „Meet the buyer“, станува виртуелен оваа година и ќе се одржи во четврток на 15 април 2021 година. Мрежата на Enterprise Europe, заедно со локалните канцеларии на претпријатија во Ирска, е домаќин на EENGINEX, инженерскиот настан „Meet the buyer“ кој на учесниците им нуди единствена можност да се вклучат лице-во-лице на состаноци со купувачи од цела Ирска и ЕУ.
 
Се очекува дека повеќе од 25 купувачи и 100 компании добавувачи, ќе присуствуваат на настанот, претставувајќи неспоредлива можност за развој на вашиот бизнис.
 
Зошто да се учествува?
Учеството на EENGINEX ќе ви овозможи:
 • Зголемување на продажбата
 • Иницирајте контакти за комерцијална, технолошка или истражувачка и развојна соработка
 • Развијте ја вашата деловна мрежа
 • Споделете го вашето искуство, знаење и експертиза со компаниите учеснички
 • Презентирајте, дискутирајте и развивајте нови идеи за проекти
 • Бидете во тек со трендовите  на пазарот и идентификувајте ги иновациите во технологијата
 
За кого е наменет овој настан?
Иновативни и ориентирани кон раст инженерски и производствени бизниси од следниве индустрии:
 • Механички инжинеринг
 • Индустриски инструменти
 • Ракување со материјали
 • Материјали
 • Електронско инженерство
 
Како да се регистрирате: https://eenginex-meet-buyer-matchmaking-event.b2match.io/
Состаноците ќе се одржуваат виртуелно и ќе бидат договорени однапред преку оваа веб-страница.  Учеството на настанот не се наплаќа. 
 
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk
Телефон: +389 (0) 2 3108891