Дата20.04 – 16.07.2020 
ЛОКАЦИЈА: Виртуелен настан преку онлајн платформа: https://technology-business-cooperation-days-2020.b2match.io/ 


Одлична можност за виртуелни средби со  идни бизнис партнери овозможена преку виртуелен настан за вмрежување на компании.  Со официјалното откажување на HANNOVER MESSE 2020, поради ситуацијата со пандемијата, настанот “Технологија & денови на деловна соработка 2020” ќе биде организиран како виртуелен настан за создавање на партнерства.
 
Настанот ќе биде организиран преку платформа за закажување и одржување на состаноци/видео конференции за кои не ви е потребен дополнителен софтвер, туку само ажуриран веб прелистувач, микрофон и веб-камера.
 
Настанот е наменет за:
  • Индустрија 4.0 и паметни фабрички решенија
  • Ресурси и енергетски ефикасни технологии за производство
  • Одржлива енергија и мобилност
  • Алатки за мерење 
 
Зошто да учествувате
  • Покажете ги вашите најповолни проекти, производи или know-how
  • Пронајдете ги потенцијалните деловни партнери со однапред закажани состаноци лице в лице
  • Иницирајте прекугранични контакти и соработка
  • Запознајте и споделете искуства и знаење со истражувачи и експерти
  • Добијте лесен пристап до претпријатијата и научниците во тематски фокус.

Како може да се учествува?
 Заинтересираните лица кои сакаат да учествуваат на овој настан се поканети да се регистрираат на платформата на овој линк https://technology-business-cooperation-days-2020.b2match.io/
Учеството на настанот не се наплаќа.

Контакт лице:
Емилија Андонова

emilija.andonova@mir.org.mk
Телефон: +389 (0) 2 3108891