Дата: 22-23.09.2021
 
Пронајдете го вашиот деловен партнер денес!
Платформа за зголемување на видливоста и иницирање на виртуелни состаноци
 
Прикажете ги вашите производи и услуги на заинтересирани:
 • Изложувачи на конференцијата
 • Посетители на конференцијата
 • Секторски чинители во и надвор од саемот
 • Истражувајте заеднички области од интерес и поттикнете потенцијални соработки во однапред закажани Б2Б состаноци.
Interbad ќе го собере екосистемот за базени за пливање, сауни и бањи во Штутгарт и во странство за два дена (22-23 септември) на една локација во Месе Штутгарт и далеку од вашата канцеларија. B2B Matchmaking ќе се одржи во истите денови (22. & 23. септември). Запознајте и соработувајте со професионалци во текот на вашиот престој во Штутгарт или едноставно од странство учествувајќи виртуелно!

Фокус
 • Кратки и насочени 20-минутни состаноци за да се поттикне ефективно вмрежување и соработка
 • Запознајте ги клучните играчи и најновите иновации и решенија во секторот
 • Добијте нови сознанија - соодветни организации кои нудат или бараат решенија
 • Дознајте повеќе за успешни примери на најсовремени имплементации и проекти од базенот, сауната и бањската индустрија
 
Теми
 • Базени, Сауни, Бања/лековити бањи, Спа
 • Физиотерапија, Спорт и одмор, Фитнес апарати
 • Хотели и одморалишта
 • Креативен дизајн
 • Производство

Зошто да се учествува?
 • Можност да се сретнете со компании кои можат да обезбедат базени, сауни и бањи, како и други услуги поврзани со секторот!
 • Добијте најнови информации за напредокот во базенот, сауната и бањата
 • Премостување на јазот помеѓу политиката/визијата и реалноста на секојдневните предизвици за имплементација
 • Откријте и споделете ставови со експерти во вашиот бизнис
 • Презентирајте, дискутирајте и развијте нови проекти
 • Иницирајте прекугранични контакти и соработки
 • Нема потреба да патувате - можете да присуствувате на состаноците на вашиот компјутер со само еден клик, не е потребна инсталација на софтвер
 
Како да се регистрирате: https://interbad-2021.hibw.b2match.io/ Состаноците ќе се одржуваат виртуелно и ќе бидат договорени однапред преку оваа веб-страница.
Учеството на настанот не се наплаќа. 
 
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk
Телефон: +389 (0) 2 3108891