BRUK20210721001

 

Водечка британска компанија која обезбедува низа производи и шаблони за рачно плетење и капчиња преку Интернет, бара нови дополнителни добавувачи од сите сорти, тежини, слоја и боја на предиво, за увоз во Велика Британија, преку договор со добавувачот. Компанијата е основана неколку години, но забележа значителен раст бидејќи интересот за изработка на домови се прошири за време на пандемијата и се обидува да го прошири својот опсег и понуда.
Компанија од Велика Британија која обезбедува производи и модели на плетачите на глобално ниво бара нови и дополнителни добавувачи на предиво.
Пандемијата имаше неочекувани влијанија врз бизнисите во некои области со заклучување што резултираше со зголемен интерес за занаетчиството. Упатствата за плетење и капчиња на интернет донесоа нова група занаетчии во хобито што резултираше со голема експанзија на онлајн побарувачката за волни, дезени, копчиња и сите придружни предмети. И покрај крајот на заклучувањето, интересот од потрошувачите продолжува што резултира со потреба од дополнителни добавувачи.
Тие бараат зголемено количество волна/предиво за плетење или капчиња, од сите оценки, слоја, боја и тежина. Компанијата бара сигурен долгорочен добавувач на овие предива преку договор за добавувач.
 
   
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk 
Телефон: +389 (0) 2 3108891