BOHU20171030001
Компанија од Унгарија специјализирана во производство на BioSystem мебел за спални соби, бази за кревети, душеци и производи од волна ги нуди своите производи и услуги како подизведувач во земјите од Европа. Исто така, компанијата е заинтересирана и за договор за производство.

Дел од асортиманот на производи кои компанијата ги нуди се состои од бази за кревети, BioSystem  душеци, мебел за спални соби од природни материјали како бамбус, борова шума, буково дрво и волнени производи како ќебиња, под-ќебиња и перници.

Со цел проширување на активностите , компанијата бара соработка на краток, среден или долг рок во рамките на подизведувачки или производствен договор во Европа. Потенцијалниот партнер треба да биде од индустријата за мебел, да има формирана база на клиенти и да користи систем за обезбедување на квалитетот.
 
Контакт лице:
Александар Филипоски
Емаил: aleksandar.filiposki@yes.org.mk  
Тел: +389 (0) 2 3108891