BOTR20171227001
 
Компанија од Анталија, Турција, основана во 1989 произведува 40 различни видови на овошни и зеленчукови џемови и мармалади, вклучувајќи и џем од маслинка, домати, лимон, кора од цитрон и лубеница и др.

Со цел проширување на различни пазари во Европа, компанијата бара дистрибутери за продажба на производите до трговци, ланци на маркети или какви било компании кои имаат потреба од овие производи во своето производство со кои ќе се склучи договор за дистрибуција.
 
Контакт лице:
Александар Филипоски
Емаил: aleksandar.filiposki@yes.org.mk
Тел: +389 (0) 2 3108891