Реф. број: BOTR20171002001
 
Турска компанија која произведува апарати за домаќинство вклучувајќи камини, вградливи печки, вградни плотни и фурни, шпорети, микробранови печки, ладилници, греалки, плочи за готвење итн. има потреба од компанија со која ќе склучи договор за дистрибуција или франшиза. Производите се дистрибураат во повеќе земји и ги поседуваат потребните сертификати за квалитет.
Компанијата има искуство во надворешната трговија и сака да го прошири бизнисот. Процесот на производство се спроведува во согласност со меѓународните стандарди за квалитет. Исто така, компанијата постојано вложува во подобрување на дизајнот и функционалностите на производите со цел да стане еден од најпреферираните брендови.
Потенцијалниот бизнис партнер треба да има искуство со дистрибуција и продажба на апарати за домаќинство и мебел.  
 
Лице за контакт:
Емилија Митевска
Emilija.mitevska@mir.org.mk