Дата: 15/16/17/18.11.2021 
 
Билатерални состаноци, информативни Fashion-TALKs за стекнување на нови знаења и нови бизнис контакти во Модната индустрија!
Настанот за вмрежување обединува компании, купувачи, добавувачи, експерти и инвеститори од голем број европски земји.

Првиот чекор кон интернационализација на вашето претпријатие е мрежно работење!
Следете ја оваа интересна можност да стекнете нови деловни контакти и договори!
 
Теми
 • Текстил и мода (облека и модни додатоци)
 • Креативни индустрии (додатоци за накит)
 • ИКТ решенија поврзани со модната индустрија
 • Трговија на мало | е-трговија
 • Инвестиции за модната индустрија - женско претприемништво
 
B2B средбите се наменети за:
 • Модни дизајнери | Иновативни брендови
 • МСП: Компании за производство на текстил и додатоци
 • Трговија на мало | дистрибутери | агенти за продажба | Продавници за мода
 • Платформи за е-трговија
 • ПР агенции | Маркетинг-деловни експерти и развој на бизнис
 • Купувачи | Комерцијални агенти со вистински интерес за наоѓање нови производи
 • Даватели на услуги за ИКТ за модната индустрија
 • Инвеститори кои се фокусираат на модната индустрија и женското претприемништво
 
Ако барате нови КОНТАКТИ, меѓународни партнерства, сакате да запознаете купувачи, платформи за е-трговија или инвеститори фокусирани на модната индустрија или едноставно сакате да ги откриете новите ТРЕНДОВИ на иновации, модерна технологија,  одржливи финансии за модната индустрија, треба да присуствувате на овој четиридневен настан кој ќе се одржува онлајн.
 
Зошто да се учествува?
 • Како купувач - пронајдете квалификувани европски добавувачи за време на ефективни состаноци еден на еден
 • Како менаџер на продажба - пронајдете нови европски клиенти
 • Како развивач на производи - пронајдете партнери за да разговарате за новата технологија и иновативните решенија
  
Како да се регистрирате: https://torino-fashion-match-2021.b2match.io/   Состаноците ќе се одржуваат виртуелно и ќе бидат договорени однапред преку оваа веб-страница. Учеството на настанот не се наплаќа. 

Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk
Телефон: +389 (0) 2 3108891