Дата: 01.06.2021 – 04.06.2021

Виртуелни средби лице во лице - новиот начин за успешно деловно работење!
Пронајдете го вашиот деловен партнер денес! Пријавете се за виртуелни претходно резервирани состаноци.
 
Textile Connect е платформа што ги поврзува компаниите/дизајнерите кои бараат партнери за производство со производители, даватели на услуги и добавувачи во текстилната индустрија. Ова е виртуелен настан што ќе се одржи од 1-ви до 4-ти јуни, што ќе организира состаноци меѓу купувачи и добавувачи.
 
Зошто да се учествува?
  • Textile Connect 2021 ќе ви помогне да најдете меѓународни деловни партнери на виртуелни претходно резервирани состаноци
  • Развијте ја вашата деловна мрежа
  • Споделете го вашето искуство со меѓународни деловни контакти
  • Бидете во тек со трендовите на пазарот и идентификувајте ги технолошките иновации
 
 
Како да се регистрирате: https://textile-connect-2021.b2match.io/
Состаноците ќе се одржуваат виртуелно и ќе бидат договорени однапред преку оваа веб-страница.  Учеството на настанот не се наплаќа. 
 
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk
Телефон: +389 (0) 2 3108891