Шпанска компанија, специјализирана за комерцијализација на женска облека бара партнери со договор за франшиза. Исто така компанијата бара и модни дистрибутери за претставување на нивните продукти.
Продуктите имаат романтичен стил инспирирани од дамскиот стил во Шпанија и се карактеризира со уникатни и оригинални дизајни, каде што секое парче раскажува приказна, а сите материјали се со врвен квалитет. Тие се 100% шпанско производство,препознатлив стил со личен дизајн и моделирање.

Контакт лице:
Eмилија Митевска emilija.mitevska@mir.org.mk
BOES20161028001