Компанија од Шпанија, бара соработници со искуство во својата работа, со високи стандарди за оптика со цел да бидат дистрибутери на секаков вид на очила, (очила со диоптер, очила за сонце) од интернационалнио модни дизајнери како „Guy Laroche“, „Kenzo“, „Adolfo Dominguez“, „Vitorio e Lucchino and Agatha Ruiz de la Prada“. Сите видови на очила, како и материјалот за маркетинг на производите се пакуваат во логистичкиот центар.
Компанијата е подготвена да соработува со дистрибутери во Европа кои имаат искуство во секторот за очила (оптички продавници, модни продавници, аптеки)

Контакт лице:
Eмилија Митевска emilija.mitevska@mir.org.mk
BOES20161125002