BOES20230720006

Шпанска компанија специјализирана за Data-Cloud апликации, решенија и услуги бара деловни партнери во Европа и Блискиот Исток. Компанијата развива проекти со клучна вредност преку консултантски услуги, развој на случаи на употреба и управувани услуги за клиентите. Нејзините деловни стратегии за податоци се водени и засилени од тим од 100% сертифицирани техничари, со способност да го поттикнат клиентот преку уникатни услуги за управување со учење. Шпанската компанија е иновативна МСП со седиште во Мадрид (Шпанија) со повеќе од 10 години искуство во дигитализација и развој на решенија на податоци за компаниите. Во својата стратегија за проширување и интернационализација, компанијата моментално бара да влезе на нови пазари нудејќи адаптивни и специјализирани услуги.

Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk 
Телефон: +389 (0) 2 3108891