BRFR20170331001
Француска старт-ап компанија која работи со брендирани органски пијалоци бара европски партнери- произведувачи, продавачи или дистрибутери на здрави и органски ужинки (чипс од овошје и зеленчук, сурови чоколадни барови, овошни барови итн.) со приватна етикета, со цел нивно дистрибуирање во Франција.

Компанијата е заинтересирана за соработка со произведувачи, продавачи и дистрибутери кои имаат искуство со органско производство и интернационална соработка, со цел пронаоѓање на нови бизнис можности.

Контакт лице:
Александар Филипоски
Емаил: aleksandar.filiposki@yes.org.mk  
Тел: +389 (0) 2 3108891