BOFR20161219001
 
Француска компанија специјализирана за производство на пластични цевки и системи за подземен трансфер на вода (пренос на жешка и ладна вода, вода за пиење, канализација или др. течности од подземни системи) бара комерцијален агент или дистрибутер за развој на производите на европскиот маркет.

Покрај продажбата на пазарите во Канада, Хонг Конг и Америка, компанијата сака да ја прошири продажбата и во Европа. За таа цел се бараат посветени личности- претставници, агенти, дистрибутери или идни партнери со искуство во мрежно поврзување на цевки и полиетиленски цевки за пренос на вода и други течности кои ќе се приклучат на интернационалните тим и ќе ја промовираат новата линија на цевки.
 
Контакт лице:
Александар Филипоски
Емаил: aleksandar.filiposki@yes.org.mk
Тел: +389 (0) 2 3108891