BRRO20201028001
 
Романската компанија е специјализирана за производство на женска облека, вклучувајќи фустани, блузи, здолништа, панталони и маици. Производите се произведуваат со употреба на памук, вискоза и лен. Компанијата е заинтересирана за проширување на својата сегашна мрежа на соработници преку идентификување на меѓународни деловни партнери кои можат да снабдуваат текстил според договори за производство.
Романската компанија е специјализирана за производство на живописна, шарена, секојдневна облека за жени со оригинални дизајни. Производите на компанијата вклучуваат:
- фустани: лежерни и за различни прилики
- здолништа
- блузи
- маици
- панталони
Компанијата произведува облека наменета за жени на возраст меѓу 28-50 години. Сите производи се произведени со користење на сопствени дизајни на компанијата. Производите се произведуваат во артикли од средна серија, претежно користејќи памук, вискоза и лен. Сите додатоци се додаваат рачно.
За да се обезбеди висок квалитет на понудените производи, компанијата е заинтересирана за идентификување на меѓународни деловни партнери кои можат да ги снабдат со следниве текстилни материјали: памук, вискоза и лен. Соработката ќе се заснова на договори за производство.
 
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk
Телефон: +389 (0) 2 3108891