BRRO20190515001
 
Романска старт-ап компанија е специјализирана за производство на разни рачно изработени текстилни производи за жени, деца и домаќинства. Компанијата е заинтересирана за идентификување на меѓународни деловни партнери кои можат да снабдуваат свилена ткаенина според договор за производство.  Сите производи се целосно рачно изработени, вклучувајќи сечење, шиење и сликање на различни предмети за облека. Предметите се рачно насликани со уникатни, ексклузивни дизајни создадени од сопственикот на компанијата.
 
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk
Телефон: +389 (0) 2 3108891