BORO20200827002 
 
Иновативна романска старт-ап компанија произведува текстилни производи во различни категории (на пример, перници, торби, книги, корици за лаптопи и таблети, играчки итн.). Сакајќи да го прошири својот пазар на меѓународно ниво, компанијата бара нови деловни партнери според договори за дистрибуција.
Романската компанија ги обезбедува сите чекори на производствениот процес, од сечење текстил до моделирање и печатење текст. Производите се произведуваат од висококвалитетен полиестер и памук со полиестер. Предметите носат позитивни текстуални пораки кои имаат за цел да помогнат да се создаде позитивна атмосфера во областа каде што се ставаат/користат производите. Сите печатења се завршени со користење на еколошко мастило. Перниците се произведуваат со употреба на антиалергенски материјали, вклучувајќи силиконизирано полнење. Производите на компанијата може да се прилагодат според барањата на клиентите во однос на користените бои и печатената порака.

Со цел да го прошири својот пазар на меѓународно ниво, романската фирма бара меѓународни деловни партнери заинтересирани да го прошират своето портфолио на производи во однос на текстилни производи за украсување на ентериер, корпоративни подароци и производи прилагодени со лого на печатена компанија, подароци и детски производи. Соработката со идентификуваните партнери ќе се базира на договори за дистрибутивни услуги.

  
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk 
Телефон: +389 (0) 2 3108891