BRRO20190207001

Компанија од Романија развива дневна крема за лице базирана на уникатна формула која вклучува 4 различни состојки: 24-каратно злато, хијалуронска киселина, колаген и витамини Ц, А и Е и е соодветна за сите видови на кожа. Производот доаѓа во пакување од 50 мл и е регистриран, одобрен  и сертифициран од Националниот истражувачки институт.

Компанијата бара партнери- снабдувачи/произведувачи од фармацевтската индустрија или велнес секторот кои можат да понудат опции за пакување и етикетирање на линијата на креми за лице. Се очекува партнерите да достават квалитетен производ, да ги почитуваат роковите и да понудат дизајнирани решенија за пакување и етикета.
 
Контакт лице:
Александар Филипоски
Емаил: aleksandar.filiposki@yes.org.mk  
Тел: +389 (0) 2 3108891