BRRO20190226001
Компанија од Романија специјализирана во малопродажба, дистрибуција и импорт на производи за училиште и канцелариски материјали, едукативни предмети, играчки, подароци, предмети за хоби и рекреација, бара надворешни набавувачи (произведувачи и дистрибутери) за наведените производи.
Производи од луксузни брендови и канцелариски подарок сетови за специјални пригоди се исто така вклучени во барањето. Производите ќе бидат дистрибуирани преку сопствената продавница како и онлајн веб-сајтот на истата.

Со соодветниот партнер ќе биде склучен договор за дистрибутивни услуги.
 
 Контакт лице:
Александар Филипоски
Емаил: aleksandar.filiposki@yes.org.mk  
Тел: +389 (0) 2 3108891