BODE20171110001
 
Компанија од северо-источна Германија со повеќе од 100 години искуство во индустријата за преработка на метал и производство на високо-квалитетни метални конструкции, производи од лим, алуминиум и нерѓосувачки челик бара партнер за соработка од регионот покриен од Enterprise Europe Network.

Со цел да се прошири интернационално, компанијата ги нуди своите услуги на соодветни- професионални партнери од истата индустрија со кои ќе може да се постигне договор за производство или subcontracting договор.
 
Контакт лице:
Александар Филипоски
Емаил: aleksandar.filiposki@yes.org.mk
Тел: +389 (0) 2 3108891