BOIT20160503001

Италијанска компанија произведува венчаници, свечени фустани и одела за најважните настани во животот на луѓето, како што се свадби, крштевки, роденденски забави и за секаква посебна пригода што бара карактеристичен изглед.
Компанијата со учество на меѓународни саеми, успеа да пристапи кон меѓународните пазари и затоа бара агенти и дистрибутери кои можат да го постават производот на најдобрите локации.
  • Компанијата бара договори за дистрибуција за да го промовира целиот каталог во земјата.
  • Со својата колекција, компанијата има за цел да им понуди на невести уникатни стилови на венчаници.
  • Ексклузивно производство од иновативни дизајнери.
  • Висок квалитет на материјал како: чиста свила, шифон, чипка, тул, ткаенини и слично.
  • Флексибилни и персонализирани услуги, прилагодено производство.

 Контакт лице:
Eмилија Митевска
emilija.mitevska@mir.org.mk