BOPL20200302001
Полска текстилна компанија бара странски партнери подготвени да соработуваат врз основа на услуги за дистрибуција, производство, договори за аутсорсинг.
Компанијата е специјализирана за производство на производи наменети за деца, како што се ќебиња, постелнина, перници, играчки, престилки, чанти, додатоци за
​новороденчиња. Покрај тоа, компанијата нуди исто така еколошки и повеќекратни торби и додатоци. Компанијата специјализира во додатоци за текстил насочени кон две
​специфични групи клиенти, т.е. деца од предучилишна возраст (или поточно нивните родители) и луѓе со еколошки ум.
Производите се дизајнирани од сопственикот и изработени со големо внимание на деталите со употреба на ресурси/материјали што се безбедни за децата и се во
​шарени и живи модели, па затоа се привлечни за деца.
Сопственикот на компанијата е многу еколошка личност, која е силно против каква било злоупотреба или трошење на вредни ресурси, затоа компанијата нуди и комплет
​повеќекратни и еколошки шопинг торби и додатоци (како водоотпорни вреќи за сендвичи).
Компанијата би своето деловно работење да го прошири со воспоставување соработка со странски субјекти и да ги воведе своите производи на нови пазари. Компанијата
​е подготвена да обезбеди артикли во мали серии (максимум 250/500 артикли, во зависност од производот) на трговците кои се подготвени да платат за висок квалитет и
​еколошка одржливост на производот.

 
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk
Телефон: +389 (0) 2 3108891