BOPL20191106012Полска компанија која се занимава со производство, трговија и давање услуги поврзани со производи од кожа сака да воспостави соработка со странски комерцијалисти и дистрибутери. Овој бренд вклучува чанти во различни бои и дизајни кои се во согласност со современите трендови. Комбинацијата на висококвалитетни, најдобри полски и италијански материјали и разновидни дизајни резултира во динамично зголемена популарност и развој на марката.  Машкиот бренд вклучува модерни торби за рамо, чанти, лаптоп торби. Производите се карактеризираат со висок квалитет, модерен дизајн и функционален ентериер.
 
Компанијата е  подготвена да воспостави соработка со трговците на големо, дистрибутерите и комерцијалисти кои работат во областа на кожни производи, кожни чевли и додатоци. Компанијата е заинтересирана за долгорочен деловен однос базиран на договор за застапување.   
Посакуваниот исход од оваа соработка би бил да се има доверлив претставник на компанијата кој може да внесе кожни производи што ги произведува полската компанија на странскиот пазар и да ги направи понудените брендови видливи за локалните трговци на мало и големо како и на клиентите.   Идеалниот партнер треба да има практично искуство во продажба и добро познавање на секторот за производи од кожа и по можност, да има веќе воспоставена мрежа на потенцијални клиенти и/или дистрибутивни канали.
 
 


 
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk
Телефон: +389 (0) 2 3108891