Дата: 11 април 2019   Локација: Киев, Украина

Live International Marketplace (LIM) се смета за најдоброто професионално место за Fast-Moving Consumer Goods (FMCG)  идеи, производи, иновации, бизнис и личен развој кој секоја година е посетен од повеќе од 200 учесници од различни краеви на светот.

Live International Marketplace (LIM) и оваа година ќе ги донесе на едно место бизнисмените (произведувачи, набавувачи, дистрибутери) и најдобрите иновациски тимови кои се подготвени за интернационална соработка.

Главни теми и настани:
 
  • Отварање на можности за лидерите од FMCG индустријата за соработка преку дискусии и говори
  • Размена на идеи за развојот на FMCG индустријата
  • Проверка на најновите иновации во FMCG индустријата
  • Претставување/избор на нови FMCG производи и Б2Б услуги (Б2Б приватни преговори за купување/продавање производи и услуги преку ЕЕН алатки)
  • ВИП поврзување со лидери од индустријата преку ЕЕН можности
 
Влезот на настанот за вмрежување кој ќе се одржи на 11 април е бесплатен и е организиран во рамките на Live International Marketplace (LIM) чии билети за учество чинат 150 Евра.

За повеќе информации и регистрација: 
https://brokerage-event-live-international.b2match.io/

Краен рок: 10 април 2019
 
Контакт лице:
Александар Филипоски
Емаил: aleksandar.filiposki@yes.org.mk  
Тел: +389 (0) 2 3108891