BOLT20200604001
 
Литванскиот производител на текстилни/дрвени додатоци бара меѓународни партнери за работа според договор за застапување, договор за дистрибуција или договор за производство, бидејќи компанијата може да понуди производи под приватна или сопствена етикета.
 
 
Литванската компанија произведува рачно изработени додатоци од текстил/дрво, исто така, произведува ленени домашни текстилни производи од 2018 година. Компанијата веќе извезува и има клиенти од Германија, Франција, САД, Австралија и скандинавските земји.

Капацитетот за производство е 1000 единици месечно. Минимална количина на персонализирана или неперсонализирана нарачка - 5 единици.
Компанијата би сакала да најде повеќе меѓународни деловни партнери кои се заинтересирани за дистрибуција на нивните производи според договор за застапување  или договор за услуга за дистрибуција. Исто така, тие можат да произведат приватна  етикета според договор за производство.
Предности и иновации
-Ленени додатоци и домашни текстилни производи се изработени од висококвалитетни ленени сертифицирани OEKO-TEX (без штетни хемикалии). Сите ленени материјали се од сигурни литвански производители.
- Над 70 ленени ткаенини во различни бои за понуда.
- Прилагодени или персонализирани нарачки за клиенти.
- Над 100 различни модели на додатоци - (дрвени машнички (2Д, 3Д)
- Сите додатоци се рачно изработени.
  
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk 
Телефон: +389 (0) 2 3108891