Локација: Загреб, Хрватска   Датум: 27. - 28.03.2019. - Pre-Summit  /   29. - 30.03.2019. - Summit
 
ЛЕАП е глобално движење кое влијае на повеќе од 100.000 луѓе ширум светот. Се состои од глобална конференција на ЛЕАП самит, LEAPin конференции, ЛЕАП заедница и ЛЕАП програма за идните лидери и идните претприемачи.

ЛЕАП самитот е тридневна конференција, која собира повеќе од 2.000 посетители од повеќе од 30 земји кои се лидери во нивните заедници. Главниот фокус на конференцијата се теми поврзани со иновации, технологија и модерни технологии, претприемништво, развој на кариера и стории за менување на живот во позитивна смисла. LEAP се залага за учење, вклучување, делување и прогрес. Самитот е совршена комбинација на формални и неформални настани. Формална програма се состои од серија дебати, панел сесии, работилници и интерактивна дискусија. Неформалната програмата доведува да учесниците ја збогатат својата мрежа на контакти и донесува многу интересни интерактивни сесии. Самитот LEAP ги зближува луѓето од целиот свет на едно место да учат заедно со цел да ги реши најголемите предизвици на нашето време.
 
Што може да очекувате од ЛЕАП Самитот 2019?

• Повеќе од 100 светски познати говорници од различни индустрии
•  5 конференции во еден Самит
• Илјадници луѓе од повеќе од 40 земји
• Паралелни фази и програма, така што секогаш можете да најдете нешто корисно за себе
• Неверојатни можности за мрежно поврзување
• Сесии, работилници и натпревари
 
Веб страна на настанот:  https://leapsummit.com/

Учеството на Самитот не се наплаќа со претходно регистрирање на веб-страната на настанот.
 
 
Контакт лице:
Емилија Митевска
емаил: emilija.mitevska@mir.org.mk
тел: +389 (0) 2 3103674