Место: Загреб, Хрватска
Дата: 26 март 2020
 
Петтото издание на Меѓународниот настан за вмрежување дел од LEAP Summit 2020  ќе спојува повеќе од 3.500 учесници од 40+ земји: претприемачи, млади професионалци и лидери кои го менуваат светот на едно место за да учат и да се поврзат заедно со цел да најдат решение на најитните предизвици на нашето време.
 
Кој може да се регистрира?
Фокусот на конференцијата е на мултидисциплинарни теми поврзани со претприемништво, иновации, дигитална технологија, модерни трендови и инспирација.
Брокерскиот настан е отворен за кој било од следниве претставници кои сакаат да воспостават соработка со странски партнери и да си овозможат пристап до нови пазари: старт ап компании, мали и средни компании, преведувачи, инвеститори, здруженија, студенти, универзитети и истражувачки институции, претставници од Влада, креатори на политики
Учеството на настанот не се наплаќа. 
Како да се регистрирате: https://international-b2b-leap-summit-2020.b2match.io/
 
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk
Телефон: +389 (0) 2 3108891