LEAP Summit е тридневна конференцијата која секоја година привлекува повеќе од 2.000 посетители од преку 30 земји. Оваа година LEAP Summit ќе се одржи од 15 до 17 март во Загреб, Хрватска.

Конференцијата овозможува да бидете во присуство на светски реномирани спикери и нуди можност за воспоставување нови партнерства со интернационални компании. Во рамки на 3-дневниот настан се предвидени различни содржини како Employers pitch, B2B Networking, Open mic, а презентации ќе имаат и повеќе од 60 искусни светски спикери.

Во рамки на вториот конференциски ден е предвиден б2б настан за вмрежување на компании. Во моментов повеќе од 70 компании од повеќе од 25 земји се регистрирани за б2б настанот за барање партнери за соработка, а настанот се фокусира на комапнии, стартапи, универзитети и истражувачки центри, јавни институции, кластери, студенти и др. За да учествувате на б2б настанот потребно е да се регистрирате на следниов линк https://leapsummit-face-to-face-meetings.b2match.io/signup најдоцна до 11 март.

Учеството на конференцијата LEAP Summit e бесплатно. За повеќе информации посетете ги следниве линкови:
 
Вебсајт: https://www.leapsummit.com/
Пријава за учество: https://www.leapsummit.com/apply-now/
Facebook page: http://bit.ly/LEAP-Summit-Facebook
Event page: http://bit.ly/LEAP-Summit-eventFB
LEAP 2017 video: http://bit.ly/LEAPSummit2017-aftermovie