BOLV20190917001Латвиската компанија специјализирана за иновативен дизајн на дрво поседува искуство во изработка на комплексни форми и сопствени дизајни од дрво. Компанијата има своја линија за дизајн на производи и ги нуди производствените услуги за широк спектар на креации за дизајн на дрво:  декоративни панели, внатрешни парчиња и други функционални решенија.
Компанијата е основана во 2018 година и е со седиште во Латвија. И покрај тоа што е основана неодамна, компанијата има иновативна перспектива за дизајн на дрво и производни предности. Компанијата се фокусира на создавање на најквалитетни елементи од тврдо дрво и иверица за внатрешни работи со естетски дизајн, како што се: декоративни и функционални дрвени панели за раздвојување на ѕидови и простории, радијатори; мијалници од дрво; естетски столчиња; индивидуални внатрешни парчиња и декори како и други индивидуални решенија.
Работејќи со иновативна опрема за производство ЦПУ машина, ласерско сечење, вакуумски фотоапарати, итн., компанијата може да понуди широк спектар на услуги од визуелизација на дизајн до готов производ.
Компанијата бара долгорочни партнери за соработка во рамките на  договор за производство (студио за архитектура и дизајн, градежни компании, индивидуални дизајнери, итн); дистрибутери на креации за внатрешен дизајн на дрво; дистрибутери на изложбени салони.

 

 
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk
Телефон: +389 (0) 2 3108891