BOIT20200722002

 

Италијанската компанија е специјализирана за занаетчиско производство на капи и ракавици за тинејџери и жени. Целото нејзино производство (рачно изработено од волна) е сезонска модна колекција за зимско време. Компанијата бара партнери заинтересирани за договори за дистрибуција договор за застапување.
Италијанска мала компанија, основана во 2016 година, е оригинален и занаетчиски производител на капи и ракавици за тинејџери и жени. Дамата која ја поседува компанијата е правнука на шивачка и ќерка на сопственик на многу важна продавница за тејлори.
Компанијата се инспирирала од шапките што ги носат познатите актерки како Софија Лорен, Одри Хепберн и други за да ги пресоздаде тие модели во современ стил. Целото производство на нивните капи и ракавици е во рачно плетена и хеклана волна. Компанијата, исто така, произведува ракавици во ист стил на нивните капи. Можно е комбинирање на капи и ракавици. Нејзиното производство е направено од ексклузивни и оригинални артикли за зимската сезона. Компанијата веќе присутна (во мал процент) на странските пазари е заинтересирана, сега, да најде нови партнери во странство за да воспостави договори за дистрибуција и/или договори за затсапување. Компанијата е заинтересирана за дистрибутери или агенти кои можат да стигнат до трговците на мало, ексклузивни бутици, текстил и додатоци на стоковна куќа заинтересирани за ексклузивни производи и ниски производи.
 
   
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk 
Телефон: +389 (0) 2 3108891