BRIT20210409001


 
Компанија од Велика Британија, специјализирана за иновативни додатоци и подароци за домашен прибор, со долгогодишно искуство во продажба на мало и поврзување со стоковни куќи, повеќекратни нарачки по пошта, подароци преку Интернет и продавачи на домашни работи бара нови производи од меѓународни производители да дејствуваат според договори за дистрибуција или договор за застапување.

Оваа основана компанија во Велика Британија поддржува се поголем број мали производители на врвни иновативни, забавни, нови и подароци за решавање проблеми, предмети за домаќинството, патувања, производи за животен стил и додатоци. Компанијата има значителна позадина во продажбата на мало и има силни врски со водечките премиум трговци во Велика Британија, големите авиокомпании, трговците на мало со нарачки по пошта и ТВ каналите за купување. Портфолиото на производи е фокусирано на премиум, гаџети кои нудат нешто уникатно и различно од главните производи. Многу производи комбинираат стил и практичност и поддржуваат модерен начин на живот.

Компанијата има силно присуство во Велика Британија и има воспоставено малопродажни клиенти кои вклучуваат стоковни куќи, водечки авиокомпании, продавачи на хардвер и подароци, нарачки по пошта и онлајн продавници. За да ја зголеми продажбата, компанијата бара да ја прошири палетата на производи. Компанијата бара производители и добавувачи на иновативни гаџети, нови на пазарот производи кои сакаат да влезат на пазарот во Велика Британија. Компанијата нуди да дејствува според договор за дистрибуција или договор за застапување.

  
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk 
Телефон: +389 (0) 2 3108891