TRIT20180315001
 
Италијански стартап со сопствена продавница за мебел и дизајн има потреба од партнер кој може да обезбеди потребни технологии за поддршка на своите продавници како за напреден дисплеј, направен со иновативни материјали или со модуларни и трансформативни решенија, прикажување со интерактивни прозорци или алатки за ангажирање во продавница.
 
Компанијата има потреба да склучи договор со фирми кои ги нудат следниве производи и услуги:
 
  • Екран за производи (иновативни материјали, модуларни / трансформативни решенија)
  • Интерактивни прозорци
  • Алатки за ангажирање во продавница (социјални ѕидови, интерактивни функции)
  • Технологија за следење на потрошувачите во продавница (топлински карти)
 
Контакт лице
Александар Филипоски
Email: aleksandar.filiposki@yes.org.mk