BOIT20170921001
Растечка трговска компанија од Италија нуди широк спектар на брендирани органски производи- грав, наут, супи и домати во конзерва. Компанијата нуди селектирани производи произведени со високо квалитетни суровини и процеси на обработка.

Со цел проширување на пазарот во Европа, компанијата бара дистрибутери и комерцијални агенти кои би сакале да ги претставуваат нивните производи на локалните пазари и би ја зголемиле препознатливоста. Бараниот партнер може да биде и локален маркет, ланец на маркети или сали за гурмани кои имаат веќе развиени мрежи на клиенти и трговци, како и искуство со работење во услужниот сектор со храна. Улогата на партнерот ќе се состои од барање и контактирање на потенцијални клиенти за долгорочна соработка, советување околу цените, регулациите за транспорт и слично.
 
Контакт лице:
Александар Филипоски
Емаил: aleksandar.filiposki@yes.org.mk  
Тел: +389 (0) 2 3108891