BOIT20160628001
 
Италијанска компанија основана во 1975 година специјализирана за производство на мебел (главно за спални) со сопствена фабрика од 2.000м2 има потреба од склучување нови партнерства за ширење на нови пазари. Компанијата веќе има свои соработници и ги извезува своите производи во неколку европски земји како Германија, Австрија и Данска.
 
Договор за производство и дистрибуција се посакуваните типови на соработка. Компании за дизајн и архитектура, ентериер како и трговци на мало се посакуван топ на партнери.
 
Лице за контакт: Eмилија Митевска emilija.mitevska@mir.org.mk