Датум: 6-8 март 2019       Локација: Берлин, Германија

ITB Берлин е најзначајниот светки саем за патување кој привлекува повеќе од 10.000 изложувачи од над 150 различни земји од светот и поради тоа претставува идеално место за организација на интернационален настан за вмрежување на претставници од индустријата за туризам.

По 4ти пат, Enterprise Europe Network Berlin Brandenburg во блиска соработка со Cluster Tourism Brandenburg го организираат овој настан каде главни теми за годинешново издание се здравје, медицински/спа туризм, дигитални решенија во индустријата за туризам
.
Повеќе информации и регистрација: https://itb2019.b2match.io/page-281
Краен рок: 28 февруари 2019

Контакт лице:
Александар Филипоски
Емаил: aleksandar.filiposki@yes.org.mk
Тел: +389 (0) 2 3108891