BODE20180921001

Германска компанија разви иновативен систем за LED осветлување со декоративен дизајн, висока ефикасност, лесен за инсталирање кој може да се користи разновидно и да се прилагоди на сите видови на ситуации и локации. Претставува систем со високо квалитетно осветлување а истовремено и инспиративно лесен за инсталирање дизајн.
 
Користејќи напон од 48V, производот е во безбеден опсег со низок напон, што значи дека нема потреба од професионални електричари за промена на структурата на осветлувањето. Секоја светлосна лента има шарки на секој крај, што му дава на секоја светлосна лента движење од 180 степени. Самите светлосни шипки се достапни во различни должини и бои.
 
Компанијата е заинтересирана за партнери за дистрибуција. Партнерите треба да бидат поврзани со пазарот на осветлување. Тие можат да бидат производители на осветлување, дизајнери на осветлување, дистрибутери, архитекти, планери/консултанти за ентериер, опремување на хотели/гастрономија/ ноќни клубови, менаџери за настани или изведувачи на настани. Освен ова, потенцијалниот партнер треба да биде активен во дистрибуција/маркетинг, инсталација, планирање/консалтинг или дизајн.
 
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk
Телефон: +389 (0) 2 3108891