BOHR20180301002
Компанија од Хрватска која работи во областа на здравиот живот и додатоци за исхрана произведува нутритивни, природни додатоци за храна со нова формула наменети за пазарот за здрава исхрана. Најновиот производ е природна капсула направена од направени од козјо и млеко од  кобила со дополнителни лековити билки - коријандер, мелем од лимон, мајчина душица и сина цикорија од медитеранскиот регион. Капсулата претставува висококвалитетен додаток за исхрана со нова формула која поради составот од природни состојки е лесно варлива и асимилирана од страна на човечкото тело.

Се бараат партнери за дистрибуција, трговци на големо и мало во Европа, кои се активни на пазарите за здрава исхрана и имаат воспоставени канали на дистрибуција и маркети со цел да го продаваат производот. Партнерските односи ќе бидат регуларани преку договор за дистрибуција.

Контакт лице:
Александар Филипоски
Емаил: aleksandar.filiposki@yes.org.mk
Тел: +389 (0) 2 3108891