BRNL20210205001
 
Холандска компанија специјализирана за домашни трендови и производи за домот бара производители на луксузни перници. Холандската компанија е заинтересирана за партнер за производство со седиште во ЕУ кој има искуство во производство на домашен текстил. Може да се обезбеди договор за производство.
 
Холандската компанија е основана во 2002 година. Компанијата е специјализирано за купување и продажба на луксузни перници,  вазни, свеќници и разни украси за домот. Холандската компанија има свои продавници, но тие доставуваат и до други домашни продавници, цвеќарници и мали ланци за малопродажба во Холандија.
 
За да ја прошират својата палета на производи, холандската компанија бара производител на перници, во различни материјали како кадифе и други текстилни материјали. Компанијата првично ќе започне со мали количини и со добра соработка со намера да го прошири производството последователно.
 
Времетраењето на времето, посебните барања и другите детали ќе бидат решени преку договорот, пред почетокот на производството. Холандската компанија е во потрага по производители со седиште во ЕУ, за да работат според договор за производство.
 
 
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk
Телефон: +389 (0) 2 3108891